Головна » 2014 » Лютий » 13

Апаратна нарада у голови Київської ОДА

Апаратна нарада у голови Київської ОДА

Під час апаратної наради у голови Київської обласної державної адміністрації обговорили питання щодо забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій. 


Під час свого виступу губернатор наголосив, що рамках реалізації соціальних ініціатив, на Київщині влада докладає максимум зусиль задля створення всіх належних умов життя для категорій громадян найуразливіших верств населення, це невелика частинка доброти та підтримки, що дозволяє покращити долю таких людей. 
13.02.2014

Анатолій Присяжнюк взяв участь у покладанні квітів

Анатолій Присяжнюк взяв участь у покладанні квітів

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, на Київщині, біля Меморіального комплексу загиблим в Афганістані відбулися урочисті заходи за участю голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка, керівників районних та міських організацій. 


Учасники заходу поклали квіти до пам’ятника воїнам- афганцям та вшанували пам'ять про загиблих у Афганістані хвилиною мовчання. Голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк зазначив, що на Київщині проживає майже 36 тисяч учасників бойових дій, в тому числі понад 4 тисяч воїнів-афганців, ... Читати далі »

13.02.2014

На Київщині відбулися обласні заходи з нагоди

На Київщині відбулися обласні заходи з нагоди

Сьогодні за участі голови Київської ОДА Анатолія Присяжнюка відбулися урочисті заходи з нагоди 25-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану. Також участь у заході взяли представники Київської обласної ради, очільники ветеранських та громадських організацій, ветерани та очевидці тих подій, а також матері та вдови загиблих воїнів. 

 
Під час промови губернатор Київщини подякував усім ветеранам за їх величний подвиг для свого народу та висловив співчуття матерям, сини яких загинули у війні та дружинам загиблих. 
 
- Сьогодні ми відзначаємо 25-ту річницю виведення військ з Афганістану. Ки ... Читати далі »

Районна науково-практична конференція

Районна науково-практична конференція

11 лютого 2014 року у Вишгородській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №1 відбулася науково-практична конференція «Участь СРСР у воєнно-політичних подіях в Афганістані 1979 – 1989 років: початок, перебіг, наслідки, уроки». 


У заході взяли участь методисти відділення змісту позашкільної освіти та виховної роботи Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України Л.П. Царик та О.А.Довгорук, заступник голови Вишгородської районної державної адміністрації В.І.Духота, начальник відділу освіти Вишгородської районної державної адміністрації С.В.Чамро, учасники бойових дій в Афганістані, вчителі, учні загал ... Читати далі »

13.02.2014