Головна » 2014 » Січень » 29

Засідання районної комісії

Засідання районної комісії

28 січня у приміщенні адміністративного будинку у м. Вишгороді під керівництвом заступника голови Вишгородської райдержадміністрації В.Духоти відбулось засідання районної комісії по виділенню одноразової матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам за Вишгородською районною комплексною програмою „Турбота” на 2011 – 2015 роки. 


На початку засідання В.Духота підвела підсумки роботи комісії за 2013 рік, підкреслила значення роботи комісії. 

— В основу програми покладені пропозиції щодо пол ... Читати далі »

29.01.2014

Нацдержслужба України

Нацдержслужба України

Протягом 2013 року до Нацдержслужби України та управлінь державної служби Головного управління державної служби України в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі надійшло 13 063 звернення громадян. 

 
Безпосередньо до Нацдержслужби України від громадян надійшло 1121 індивідуальне та колективне письмове звернення. Кількість звернень громадян порівняно з 2012 роком збільшилась на 3,8 % - у минулому році було 1080 звернень. 
 
Найбільше звернень - 211 надійшло з м. Києва, що складає 18,8 % від їх загальної кількості, з Київської - 188 (16,8 %), Одеської - 77 (6,9 %), Львівсь ... Читати далі »

Апаратна нарада у голови Київської ОДА

Апаратна нарада у голови Київської ОДА

Під час апаратної наради голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк заслухав питання щодо виконання завдань Президента України щодо вирішення актуальних проблем регіону, зокрема реалізації програми «Київщина без окраїн», мета якої - перетворення Київщини на територію економічного зростання та інтенсивного розвитку соціальної сфери». 


- Реалізація реформ Президента України в різних сферах життєдіяльності суспільства стала поштовхом до різнопланової розбудови господарського комплексу Київщини, – сказав Анатолій Присяжнюк. – Сьогодні столичний край є лідером із залучення інвестицій. У свою чергу – це нові робочі місця, розбудова інфраструктури та, зрештою, наповнен ... Читати далі »

29.01.2014