Головна » 2013 » Жовтень » 10

За податковим боргом – до місцевих виконкомів

За податковим боргом – до місцевих виконкомів

Комісія на чолі з головою Вишгородської РДА Олександром Приходько, за участю прокурора Вишгородського району Павла Чуніхіна, голови суду Володимира Підкурганного, заступника начальника СБУ Сергій Шостак, начальника Вишгородської ОДПІ Володимира Тищенка, начальника управління фінансів Вишгородської райдержадміністрації Тетяни Єреми, голови Фонду комунального майна Вишгородського району Лідії Кордон розглянула питання погашення податкового боргу до місцевого бюджету району. 


За оперативними даними ОДПІ, загальний податковий борг до місцевих бюджетів всіх рівнів на 1 жовтня становить 7210,0 тис. грн. Зростання боргу з початку року викликане ... Читати далі »

10.10.2013

Поліпшення якості медичного обслуговування населення

Поліпшення якості медичного обслуговування населення

На цьому наголосила заступник голови Київської облдержадміністрації Тетяна Подашевська під час відвідування Міжрегіонального центру гемодіалізу у м. Біла Церква. 


- Реалізовуючи медичну реформу на Київщині влада спрямовує всі зусилля на забезпечення кожного мешканця області доступною та якісною медициною. Сьогодні Глава держави неодноразово наголошує на підвищенні якості обслуговування хворих, адже саме людина стоїть в основі реформування цієї галузі, - зазначила Тетяна Подашевська. - Нова модель медичного обслуговування спрямована на створення відповідних умов лікування та своєчасне надання допомоги кожній людині, яка цього потребує.&nbs ... Читати далі »

10.10.2013

Відбулася нарада

Відбулася нарада

10 жовтня відбулася нарада голови Вишгородської райдержадміністрації з керівниками дорожніх та комунальних служб району. На порядку денному – підготовка інфраструктури, доріг та ліній електромереж до зими. За результатами роботи окреслені завдання першої необхідності та визначені напрямки щодо їх виконання.

10.10.2013