Головна » 2013 » Вересень » 30

У Яготинському районі засяяло «Сонечко»

У Яготинському районі засяяло «Сонечко»

У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України щодо розширення мережі дошкільних навчальних закладів у Яготинському районі селі Богданівка урочисто відкрили довгоочікуваний дитячий садок «Сонечко», який не функціонував понад 15 років. На святкування завітав голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк. 


- За рахунок будівництва та реконструкції дитячих навчальних закладів, створення додаткових місць і груп сьогодні на Київщині черга у дитячі садочки зменшується. Таким чином виконуються доручення Президента України щодо забезпечення дітей якісною дошкільною освітою, - наголосив Анатолій Присяжнюк.  ... Читати далі »

30.09.2013

Дошкільна освіта буде забезпечена кожній дитині

Дошкільна освіта буде забезпечена кожній дитині

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. 


Директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Наталія Клокар доповіла про розширення мережі дошкільних навчальних закладів Київщини та забезпечення дітей дошкільною освітою. 

- Завдяки реалізації соціальних ініціатив та доручень Президента України на Київщи ... Читати далі »

30.09.2013