Головна » 2015 » Березень » 21 » Звучала пісня над Карпатами
10:49
Звучала пісня над Карпатами
Народний аматорський хор «Деснянські зорі» з гордістю повідомляє, що 14-15 березня в місті Хуст відбувся VI всеукраїнський фестиваль патріотичної пісні «Червоне поле», де ми отримали диплом лауреата першого ступеня. Участь у цьогорічному фестивалі взяли близько 250 конкурсантів із Закарпаття, Хмельниччини, Івано-Франківщини та Київщини.
 
Найкращих виконавців визначало компетентне журі у складі професора Київського національного університету культури і мистецтв, заслуженого працівника культури України П. Андрійчука, начальника управління культури Закарпатської ОДА Ю.Глеби, народного артиста України П. Матія, заслуженого працівника культури України, художнього керівника та головного диригента заслуженого академічного Закарпатського народного хору   Н.Петій-Потапчук,  заслуженого діяча мистецтв України С.Галябарди, заслуженого діяча естрадного мистецтва України І. Білика та директора Закарпатського обласного організаційно-методичного центру Г. Дрогальчук. Тож отримати таку високу нагороду надзвичайно почесно. 
 
Учасники колективу з великою любов’ю прославляли Вишгородщину, розповідали про традиції, культуру, талановитих і цікавих людей рідного краю, знайомилися з колективами інших областей та отримали безліч запрошень на наступні зустрічі та свята.  Отож поспішаємо поділитися з вами  незабутніми враженнями від зустрічі з гостинними, доброзичливими людьми та мальовничою природою Закарпаття. Щиро подякувати всім, хто допомагав в організації поїздки, керівникам установ та організацій, де працюють наші артисти, за можливість взяти участь у цьому конкурсі. Особливу вдячність від імені народного аматорського хору «Деснянські зорі» висловлюємо народному депутату України Ярославу Москаленку за постійну турботу та підтримку нашого колективу, за його бажання допомагати та славити наш Вишгородський край.
 
Нехай лунає українська пісня, єднає  нашу багато­національну Україну,  дарує надію на мирне і щасливе буття.
 
З повагою, колектив «Деснянські зорі»
Переглядів: 441 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus