Головна » 2015 » Березень » 7 » З «Берегинею» – по життю
10:45
З «Берегинею» – по життю
Жіночий клуб «Берегиня» для тих, хто оберігає і захищає – родину, оселю, рід, народ, країну.
 
Тут ми зможемо почути про справжніх жінок-берегинь, поділитися своїми роздумами, власним досвідом і рецептами, пошуками відповідей на нелегкі запитання, похизуємося витворами свого мистецтва: виробами, вишивками, картинами чи ляльками, кулінарними шедеврами, прочитаємо вірші, поспіваємо пісень, поїдемо на екскурсії. Усі разом послухаємо запрошених гостей. Тут найбільш активні наші дівчата отримають Берегиньку – відзнаку за активну участь.
 
Жіночий клуб «Берегиня» пропонує кожній з нас дослухатися до себе та знайти те особливе дерево, що росте в кожній з нас, яке своїми коренями надійно кріпить нас до землі. Дерево, чий міцний стовбур не дає впасти, зламатися, коли тяжко. Дерево, що кожного дня живить нас соками своєї крони, наближає до Неба, дозволяючи почуватися щасливими. Воно – наше минуле, теперішнє та майбутнє. Воно – ми самі. Ми зрозуміємо, що щасливою може бути кожна людина!
 
Крокуючи межею болю та людського терпіння, шукаймо самі себе, адже дерево, що росте в кожній з нас, має заплодоносити вічними істинами, народною філософією, самою правдою життя та безграничною, аж до самопожертви, любов’ю.
 
Здавна повелося, що жінка в сім’ї – берегиня. Незважаючи ні на які перипетії життя, жінки народжують дітей і кохають чоловіків, шукають суджених, завмираючи у передчутті щастя… Дбають про тепло і затишок, добробут і красу в своїй оселі. І як добре, що у нас є світле весняне і бажане свято – свято надії, краси та мрій. Нехай цей весняний день завжди дарує всім нам тепло сонячних променів та ніжність перших весняних квітів. Бажаємо вам, дорогі наші мами і сестри, дружини, бабусі, онучки і доні, міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра й упевненості у своїх силах, розуміння, кохання та вірності ваших близьких.
 
Запрошуємо усіх бажаючих на чергові зустрічі у колі жіночого клубу, які відбуваються щоп’ятниці о 18.00 за адресою: с. Лютіж, вул. Вітряного, 1,  (приміщення сільської ради). Не забудьте з собою прихопити гарний настрій, власні витвори і друзів!
 
Контактні телефони: (067) 505-09-33 Тамара, (097) 883-79-79  Тетяна.
Категорія: Україна | Переглядів: 412 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus