Головна » 2015 » Березень » 14 » Усі кольори весни
12:49
Усі кольори весни
Минулого тижня в актовій залі  КЗ «Вишгодська центральна районна лікарня» відбулося урочисте відкриття виставки вишивки «Усі кольори весни». Це третя поспіль виставка, у якій беруть участь співробітники лікарні та усі небайдужі до цього копіткого мистецтва.
 
– Збиратися у сімейному затишному колі вже стало доброю традицією, – розповідає організатор виставки, майстер Світлана Жовтобрюх.
 
Недарма вишиванки вважають скарбом народного мистец­тва.  Вишивання об’єднує і великих і малих, кожен, хто взяв до рук голку, буквально з першого ж хрестика поринає у дивовижний світ власної фантазії, яка не має меж. 
 
Цього разу у заході взяли участь двадцять дві майстрині, які представили свої роботи, над котрими вони працювали протягом довгого часу, утіливши свої творчі задуми на канві. 
 
На виставці представлені зразки оригінальної вишивки та оздоблення різних речей. Більшість робіт уособлюють ніжність весни у всіх її проявах. Тут і свіжі весняні квіти, і пейзажі, притаманні цій порі року. Можна побачити також талановито вишиті ікони, сорочки з яскравим орнаментом та інше.
 
Виставка діятиме до двадцятого березня, тож усі охочі зможуть помилуватися надзвичайними, а головне, неповторними витворами. 
 
Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 439 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus