Головна » 2014 » Вересень » 13 » Школярі – інформативно забезпечені
10:22
Школярі – інформативно забезпечені
Першого вересня дзвінко пролунав шкільний дзвінок у Синяківській ЗОШ І-ІІ ступенів, скликаючи учнів на перший урок «Україна – єдина країна». Школярі святково і гордо крокували у вишиванках через усе село: «Подивіться на нас, ми – українські  школярі». За три останні роки, коли батьківський комітет та учнівське самоврядування підтримали пропозицію педагогічного колективу за парадну форму обрати вишиванки, це стало особливою ознакою нашої школи, «нашою фішкою». На тлі сьогоднішніх подій це ще актуальніше.
 
Україна завжди гордилася своїми патріотами, що виборювали волю і незалежність, мир і спокій для українців, для майбутнього. 
 
Діти – це майбутнє країни, майбутнє нації. Якими ми виховаємо їх сьогодні – такою буде держава. Всім відомо, що найкращий метод виховання – хороший приклад дорослих. 
 
Завдяки постійним спонсорам і меценатам радо зустріла своїх вихованців школа, чиста, світла і привітна, поповнена новою технікою. Батьківський комітет, учителі та учні висловлюють щиру подяку народному депутату України Ярославу Москаленку за придбані для школи три ноутбуки, директору ТОВ «Склотрейд» Володимиру Соколу – за телевізор для учнів першого класу, депутату Ксенії Костенко – за комп’ютер. Навіть у такий складний час, коли люди, які займаються більш важливими і складнішими справами, залишаються небайдужими до проблем нашої школи. 
 
Тож хай Бог дає їм здоров’я і сили. Миру нам усім! 
 
Юлія ПАСТУШЕНКО,  голова батьківського комітету
Категорія: Синяківська громада | Переглядів: 688 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus