Головна » 2015 » Лютий » 21 » Переговори вселяють надію на деескалацію
11:28
Переговори вселяють надію на деескалацію
«У Мінську за потужної міжнародної підтримки, з абсолютною чіткою підтримкою ЄС нам вдалося досягти домовленостей, які дають надію, що події на Донбасі з гарячої стадії перейдуть в стадію політичного вирішення конфлікту», – сказав глава держави під час виступу в навчальному центрі Національної гвардії України у Нових Петрівцях.
 
«Нам до миру ще ой як далеко, але є надія, що це шлях до деескалації», – також додав він. Звертаючись до військових, Президент наголосив, що саме їх мужність і героїзм стали «вагомим аргументом на дипломатичному фронті». «Слабких б’ють, ми – сильні. Завдяки вам і десяткам тисяч українських воїнів ми отримали сильні аргументи для ведення переговорів у Мінську», — констатував Петро Порошенко.
 
Він підкреслив: «Твердої впевненості, що Мінські домовленості будуть працювати, немає ні в кого. Але особливістю вчорашніх домовленостей є те, що переговори проводилися не в рамках тристоронньої контактної групи, а безпосередньо президентами України, Франції, канцлером ФРН та президентом Росії».
Категорія: Україна | Переглядів: 441 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus