Головна » 2015 » Січень » 17 » На шляху до вершин
10:39
На шляху до вершин
Відкритий чемпіонат Вишгородської районної ДЮСШ з водних видів спорту з загально-фізичної підготовки був останнім стартом спортивного сезону 2014 року.
 
У програмі змагань  було три вправи. Плавання одна із них. Переможців визначали за підсумками трьох показників. Діти змагалися в шести вікових категоріях. Треба відзначити переможців молодшої групи: Баклан Матвій, Данило Матвієнко, Марія Пономаренко та Софія Чернецька.
 
Запекла боротьба велася в категоріях дівчат 1999-2000 років народження та юнаків 2001-2002, 2003-2004 років народження. Тут було по два-три призери на одне місце. Найсильнішими серед спортсменів виявилися Ярослав Бірюков, Надія Кутова, найвитривалішими – Максим Позняк, Марія Калмикова, найшвидшими – Стас Вітковський, Анна Саламатіна.
 
Таких результатів діти досягають щоденними тренуваннями, що в зимовий період проходять у спортивному залі Вишгородської районної гімназії «Інтелект» (директор І.  Шубко), басейні ВРК ДЮСШ (директор М. Король) та тренажерному залі фітнес-клубу «Техно-Фіт» (керівник А. Федосенко). Щиро дякуємо цим людям за розуміння та підтримку спорту.
 
Переможці та призери чемпіонату були відзначені медалями, грамотами та подарунками. І всі учасники змагань отримали новорічні солодкі подарунки від Відділу у справах молоді та спорту Вишгородської РДА (начальник Микола Горовий).
 
Гарним прикладом для спортсменів стали їхні тренери, які також приймали участь у змаганнях. Це Євген Баклан, Олександр Глущенко, Віталій Лесняк, Володимир Лукошин. Конкуренцію їм склали ветерани спорту, які отримали найбільшу кількість аплодисментів. Підліткам є на кого рівнятися і впевнено, наполегливо йти до спортивних вершин.
 
Ганна БОРТНІК,
директор ВР ДЮСШ
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 523 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus