Головна » 2013 » Березень » 9 » На мистецькій весняній хвилі
13:00
На мистецькій весняній хвилі
Уже п’ять років поспіль перший день весни творчі колективи ВРЦХТДЮТМ «Дивосвіт» зустрічають мистецькою акцією «Перше березня». 

І хоча на вулиці хурделиця – у залі Центру творчості затишно та тепло і всі налаштувалися на весняну хвилю. Розігрівалися неспішно, спочатку згадали зиму – у «Сніговому вальсі» кружляли сніжинки та їхні кавалери зі студії бального танцю «Афіна». Маленькі співаки та співачки зі студії «Візерунок» присипляли зиму піснею «Колискова ведмедиці» (з мультфільму «Умка»). 

А далі пішов курс на потепління – Марія Джваршеішвілі з вокальної студії «Фантазія» у хореографічному супроводі танцювальної студії «Пролісок» Димерського відділення ЦТ «Дивосвіт» запропонували композицію про тепле море, круїз на білому океанському лайнері… 

Не дивлячись на морозний день, концерт зігрів всіх голосними піснями, яскравими енергійними танцями, цікавими театралізованими композиціями та неочікуваними несподіванками. Саме так, бо вперше на рідній сцені виступила керівник зразкового ансамблю «Рум’янок» Олена Могиль. В інструментальній композиції «Романтичні мелодії» разом із своїми вихованцями сопілкарями, вона з’єднала в одне ціле саксофон та українську сопілку. 

Порадував глядачів вокаліст В’ячеслав Тарасюк. Його перевтілення та чарівний голос справжнього козака не залишив нікого байдужим. А ще кращим зробив настрій присутніх на цьому дійстві виступ вокальної студії «Візерунок», які виконали пісню знаменитої британської четвірки «Let it be». Так, славетні мелодії «Бітлз» змушують завмирати серця не одного покоління. 

Ще на сцені джайвували з льодяниками молодші вихованці студії бального танцю «Афіна», старші виконали латинську румбу на український манер. Запальну сучасну хореографію демонстрували танцюристи «Ліберті». 

Отак, в круговерті пісень, танців та забав сплинув час. Концерт зігрів серця відвідувачів на цілу весну вперед. Мабуть, саме за цим і прийшли вони до центру «Дивосвіт» і, гадаємо, ще не раз прийдуть. 

Христина БАРАНОВСЬКА, 
школа журналістики ЦТ «Дивосвіт» 
фото Анастасії НЕПОКРИТОВОЇ
Переглядів: 417 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus