Головна » 2014 » Грудень » 13 » «Ліберті» – переможці!
10:48
«Ліберті» – переможці!
22 листопада хореографічна студія «Ліберті» (керівник Павло Лук’яненко) Вишгородського районного центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» з успіхом виступила на Всеукраїнському дитячому фестивалі-конкурсі мистецтв «Моя країна».
 
Цей фестиваль проходив у рамках міжнародного фестивалю «Соняшник», який вже багато років проводить Міжнародний благодійний фонд «Соняшник» під егідою Міністерства культури України. Захід добре знаний і популярний серед мистецьких колективів нашої країни, тож і цього разу тільки хореографічна програма конкурсу включала понад 50 танцювальних номерів від найкращих колективів з різних областей та міст України.
 
Студія «Ліберті» представила на конкурсі дві танцювальних композиції: «Криниченька» та «Мумії повертаються». Відгуки журі та організаторів фестивалю були найкращими: відмічена була вдала сучасна стилізація українського народного танцю і яскравість номеру «Криниченька», а композиція «Мумії повертаються» особливо вразила оригінальністю ідеї, тематики і хореографії.
 
Обидві композиції посіли перші місця у своїх вікових категоріях. З перемогою вас, «Ліберті»!
 
Олена ТИТАРЕНКО,
художній керівник Центру творчості «Дивосвіт»
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 459 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus