Головна » 2014 » Січень » 4 » «Як ми шукали різдвяну зірку»
13:56
«Як ми шукали різдвяну зірку»
Яскрава серія новорічних урочистостей відбулася протягом передноворічного тижня у районному будинку культури «Енергетик». Як повідомила директор будинку культури Аліна Чорнявська, 25, 26, 27 грудня дітей зібрали новорічні вистави, зокрема, «Як ми шукали різдвяну зірку».

Організували святкове дійство відділ культури, національності та релігії Вишгородської РДА та РБК «Енергетик». А допомогли їм у цьому танцювальна студія «Експромт» (керівники Наталія Філіпова та Артем Буренок), клуб бального танцю «Артіс» (керівник Альона Будкевич), танцювальний ансамбль «Мозаїка» (керівник Тетяна Катеринич), ансамбль естрадно-спортивного танцю «Болеро» (керівник Тетяна Саханда) та вокальна студія «Астерія» (керівник Юлія Каталагіна). Маленькі глядачі з захватом спостерігали за тим, як на сцені діти намагалися віднайти сховану чортенятами Різдвяну зірку. А батьки насолоджувалися грою юних акторів, співами і танцювальними номерами. 
 
Не залишилися  без уваги та різдвяних подарунків діти із малозабезпечених сімей та діти-сироти. Для перегляду новорічної вистави їх зібрала 26  грудня начальник служби у справах сім’ї та молоді Валентина Тимошенко.

28 грудня працівники районного будинку культури разом зі спілкою промисловців та підприємців району влаштували святковий новорічний концерт для дітей та дорослих Вишгородського району. 

Напередодні Нового року у Вишгородському районному центрі художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» за доброю традицією зібралися заступник голови РДА Валентина Духота, громадськість, діти з батьками аби відчути атмосферу новорічних свят. Цього разу «дивосвітівці» представили  глядачам чарівну та захоплюючу виставу «Пані Метелиця», у котрій за півтори години виклалися на «всі сто». Тут були і яскраві та вишуканні костюми, і новорічні декорації та, звичайно, неперевершена акторська гра.

Зал зустрічав кожен колектив бурхливими оплесками, а, головне, щирими посмішками. По завершенню казкового виступу усі глядачі отримали не тільки заряд позитивних емоцій, а й солодкі подарунки від Вишгородської РДА. 

Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 455 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus