Головна » 2014 » Жовтень » 23 » «Чудова сімка» – інтелектуальна гра
10:52
«Чудова сімка» – інтелектуальна гра
«Чудова сімка» - так називалася інтелектуальна гра, що проходила в ЦТ «Дивосвіт», в якій приймала участь учнівська молодь району та міста Вишгорода.
 
На ігровому майданчику зустрічалися команди з Лебедівської загальноосвітньої школи, Демидівської спеціалізованої школи, Димерської гімназії, Вишгородської загальноосвітньої школи №1, Вишгородського технічного ліцею НТУУ «КПІ», Козаровицької загальноосвітньої школи.
 
За правильністю відповідей слідкувала лічильна комісія на чолі з директором центру творчості «Дивосвіт» Оленою Андріяш. До підраховування кількості балів були запрошені методист центру Наталія Сахарова, та заступник директора з організаційно-масової роботи центру Оксана Данилова. Ведуча та організатор Інтелектуальної гри – Катерина Караваєва.
 
У кожній команді було по сім гравців, сама гра являла собою сім конкурсів з різною кількістю та різною важкістю запитань. Питання і завдання складалися відповідно до шкільної програми, а також передбачалися питання на загальну ерудицію, кмітливість, логічне мислення. До речі, вони були дуже цікавими і ставились так, що потрібно було попотіти, щоб дати вірну відповідь. Та на то вона і гра, щоби була якась інтрига. З кожним етапом кількість завдань у конкурсі зменшувалася. Якщо в першому конкурсі командам було запропоновано сім запитань, то в останньому – одне. Після кожного конкурсу команду залишав один гравець – той, кого обирала команда. 
 
Упродовж всього конкурсу лідером була команда Вишгородського ліцею, усі інші  відставали почергово на кілька балів. Але на останньому конкурсі команда Вишгородської ЗОШ №1 вирвалась уперед, завдяки зусиллям капітана команди – Олександри Пождеми, яка єдина з усіх капітанів команд дала правильну відповідь на поставлене питання, чим і принес­ла своїй команді перемогу. На друге місце перейшла команда Вишгородського технічного ліцею, а третє здобула Лебедівська школа.
 
Після нагородження переможців охопила невимушена радість і гордість за себе, адже ніхто з них уже не сподівався на лідерство. Тож вони довели, що і один у полі теж воїн.
 
Тарас ПАНЧЕНКО,
«Школа журналістики» ЦТ «Дивосвіт»
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 736 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus