Головна » 2014 » Липень » 21

Інформація

Інформація

Інформація щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Для вирішення питань, пов'язаних з тимчасовим перебуванням, слід звертатися за телефоном Урядової "гарячої лінії" (БЕЗКОШТОВНО ЦІЛОДОБОВО):  0 800 507-309 або до Міжвідомчого координаційного штабу з питань, пов&rsquo ... Читати далі »

Ряди платників єдиного внеску поповнилися

Ряди платників єдиного внеску поповнилися

З 1 липня 2014 року набрав чинності пункт 8 Закону України №1166-VII від 27.03.2014 «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні», яким внесено зміни до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

В частину першу статті 4 включено пункт 13 в якому зазначено, що до платників єдиного внеску також відносяться особи, які доглядають за дитиною до досягнення нею трирічного віку та відповідно до закону отримують допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку та/або при народженні ... Читати далі »

Пенсійні виплати оподатковуються

Пенсійні виплати оподатковуються

З 1 липня 2014 року набули чинності норми Закону України "Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в України" щодо оподаткування пенсійних виплат.

Оподатковуються пенсійні виплати лише тих громадян, розмір пенсії або щомісячного довічного утримання  яких перевищує 10 тисяч гривень на місяць (включаючи суми їх індексації). Податок сплачується не з усієї пенсії, а з частки пенсії, яка перевищує 10 тисяч гривень.

Податок нараховується також на пенсії з іноземних джерел, ... Читати далі »

Турбота про переселенців

Турбота про переселенців

Одним з першочергових завдань органів Пенсійного фонду України є забезпечення державної соціальної підтримки людей, які через військові дії покинули свої будинки та переїхали в інші області на постійне або тимчасове місце проживання.

Працівники управління Пенсійного фонду України у Вишгородському районі не залишаються осторонь проблем переселенців: постійно проводяться зустрічі з біженцями, в ході яких обговорюють проблемні питання, надаються роз’яснення щодо механізму переведення виплат пенсії за постійним (тимчасовим) місцем проживання та обчислення розміру пенсії. «Людське відношення» – ось основний принци ... Читати далі »

"Про місцеві податки та збори"

Керуючись пунктом 24 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтями 7, 8, 10, 12, 14 розділу І, розділом ХІІ та підрозділом 8 розділу ХХ Податкового кодексу України, сесія сільської ради

ВИРІШИЛА:

1. Встановити на території села Старі Петрівці з 1 січня 2015 року місцеві податки і збори та затвердити Положення про розміри ставок, порядок обчислення та сплати місцевих податків і зборів згідно з додатками, які є невід’ємною частиною цього рішення:

... Читати далі »