Головна » 2015 » Травень » 2 » Звучала музика життя
10:06
Звучала музика життя
Минулої неділі у Вишгороді на площі Шевченка, 1 відбувся благодійний концерт на підтримку воїнів АТО та до 29-ї річниці Чорнобильської аварії, організований благодійним фондом «З відкритим серцем у майбутнє».
 
Хочемо щиро подякувати всім, хто долучився до концерту та підтримав нас у проведені такого чудового заходу. Ми раді, що разом нам вдалося подарувати людям та військовим, які до нас завітали, радість і усмішку! Атмосфера була просто неймовірна, діти, які брали участь у концерті, подарували нам незабутнє відчуття, на якусь мить здавалося, що події на Сході закінчилися. 
 
Фонд «З відкритим серцем у майбутнє» висловлює подяку за допомогу у проведенні концерту голові Вишгородської РДА Олександру Горгану, Вишгородському міському голові Віктору Решетняку, командиру 25-го батальону Андрію Янченку та командиру військової частини А2860(с) підполковнику Сергію Ковалю, бійцям цих підрозділів.
 
У концерті взяли участь хореографічний ансамбль Подільського району м. Києва «Юність» на чолі з головним балетмейстером, заслуженим працівником культури України Миколою Каплуном, ансамбль сопілкарів «Рум’янок» з керівником Оленою Могиль. Народний артист України Володимир Талашко задушевно виконав легендарну пісню Дмитра Павличка «Два кольори». Озвучував концерт звукорежисер Богдан Чевгуз.
 
Дякуємо всім, хто завітав на концерт!
 
Аліна МАКОВСЬКА, Вишгород
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 456 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus