Головна » 2014 » Лютий » 17 » Зустріч керівників району з ветеранами Афганістану
19:01
Зустріч керівників району з ветеранами Афганістану
З нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан 14 лютого у м. Вишгороді відбулась зустріч керівництва району з воїнами-інтернаціоналістами. 

Участь у заході взяли голова Вишгородської РДА О.О.Приходько, голова районної ради О.Ю.Носаль, Вишгородський міський голова В.О.Решетняк, голова Київської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану І.І.Коваль, голова Вишгородської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану В.М.Ткачук, представники районної організації ветеранів, ветерани Афганістану, ЗМІ. 

Під час зустрічі голова райдержадміністрації О.О.Приходько подякував воїнам- інтернаціоналістам за сумлінно виконаний обов’язок, за вклад воїнів афганців у військово- патріотичне виховання майбутніх захисників Вітчизни. Очільник району зазначив, що керівники держави, Київської області, Вишгородського району високо цінують роль ветеранів Афганістану у зміцненні злагоди в суспільстві та вживають всі необхідні заходи щодо підвищення рівня соціального захисту і медичного обслуговування учасників бойових дій. 

— Реалізація у Вишгородському районі завдань Президента України щодо забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій наразі є одним з найважливіших напрямів роботи керівництва району. В рамках відзначення проголошеного Президентом України В.Ф.Януковичем Року учасників бойових дій на території інших держав сьогодні 15 воїнам-афганцям вручено сертифікати на отримання квартир у новому будинку у м. Вишгороді, — зазначив голова райдержадміністрації О.О.Приходько. 

— У 2014 році Законом України "Про Державний бюджет України на 2014 рік” запроваджено нову бюджетну програму "Забезпечення житлом інвалідів війни, воїнів- інтернаціоналістів, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, інвалідів по зору та слуху, військовослужбовців, звільнених у запас або у відставку, для відселення їх із закритих та віддалених від населених пунктів військових гарнізонів ”, — повідомив керівник району. 

За бойові заслуги та активну громадянську позицію під час зустрічі О.О.Приходько та О.Ю.Носаль вручили 7 ветеранам Афганістану Грамоти Вишгородської райдержадміністрації та районної ради і цінні подарунки, Вишгородський міський голова В.О.Решетняк вручив 7 воїнам-інтернаціоналістам грамоти Вишгородської міської ради та цінні подарунки. За районною комплексною програмою «Турбота» 12 воїнів-афганців отримали матеріальну допомогу. 

Пам’ятними медалями з нагоди 25-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану відзначено керівників району та воїнів-інтернаціоналістів.
Переглядів: 443 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus