Головна » 2015 » Квітень » 20 » Зовнішнє незалежне оцінювання випускників
09:28
Зовнішнє незалежне оцінювання випускників

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 31.12.2005 № 1312 «Про невідкладні заходи щодо запровадження зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти», Державна служба охорони Київської області забезпечить охорону громадського порядку під час проведення тестувань в 50-ти школах області.

Із 24 квітня по 26 червня 2015 року, на території Київської області діятиме 50 пунктів тестування. Співробітники Держохорони охоронятимуть самі пункти тестування та приміщення перевірок тестових завдань.

Озброївшись металошукачами, працівники міліції охорони будуть перевіряти кожного, хто перебуває в аудиторії. Завдяки даному пристрою представники Держохорони можуть виявити в одязі заборонені предмети, він є абсолютно нешкідливим для здоров’я та неабияк допомагає виявити найхитріших учасників іспиту.

- Задля належного проведення охороних заходів із незалежного оцінювання здійснюється підбір найбільш підготовлених працівників охорони для виконання функцій з охорони приміщень пунктів тестування. Проводитимуться ретельні інструктажі нарядів щодо порядку та організації несення служби на вказаній категорії об’єктів, розповів начальник Управління Державної служби охорони Київської області Василь Клименко.

Розпочнеться програма зовнішнього незалежного оцінювання на території Київської області 24 квітня 2015 року із української мови та літератури.

Окрім запланованого збільшення кількості металошукачів у пунктах тестування, основною новацією стануть можливі технологічні перерви, під час яких працівники Державної служби охорони здійснюватимуть відповідний контроль абітурієнтів на наявність технічних засобів. Відповідні заходи контролю мають убезпечити процес тестування від списування та гарантувати рівні права всіх абітурієнтів у ході тестування. -

Необхідно додати що учасникам ЗНО заборонено не тільки користуватися, а і мати при собі засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друковані чи рукописні матеріали, що не передбачені процедурою тестування. В кожній аудиторії буде організоване місце для особистих речей учасників тестування, зауважив начальник УДСО Київщини Василь Клименко.

Працівники міліції охорони нагадують про рівність всіх учасників програми та закликають не порушувати процес проведення ЗНО.

Наталья Грохольська,

ст.інспектор УДСО при ГУМВС України в Київській області

Переглядів: 388 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus