Головна » 2013 » Липень » 6 » Золота «зірочка» з Демидова
10:22
Золота «зірочка» з Демидова
У червні 2013 року в Нідерландському місті Оуд Гастел, на Міжнародному жіночому турнірі з волейболу, серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, перемогла збірна команда України з волейболу сидячи. До складу команди увійшла наша землячка з Демидова Катерина Прищепа, яка тренується під керівництвом Заслуженого тренера України Олександра Каурайнена. 

У змаганнях брали участь 4 команди: збірні України, Росії, Словенії та Нідерландів. Сильніший визначався за коловою системою в 2 круги. Головна мета цього турніру - надання ігрової практики для спортсменів та можливість випробувати новачків команд. У групі наша збірна впевнено зайняла І місце, поступившись лише в одній зустрічі команді Росії. У півфіналі зіграли зі збірною Словенії, яку впевнено обіграли 3-0, а у фіналі здолали опір суперниць з Нідерландів – також 3-0. У результаті золоті нагороди відправляються до України. 

Додому Катя заїхала лише на пару днів, і знову в дорогу – до Євпаторії на навчально-тренувальний збір, адже в цьому році потрібно достойно виступити на Чемпіонаті Європи, що пройде в Польщі, саме тому розслаблятися немає коли. 

Вітаємо Національну збірну команду України з чудовим результатом та бажаємо Катерині наполегливих тренувань, щоб закріпитися в стартовому складі збірної! 

Інф. «Слово»
Переглядів: 449 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus