Головна » 2015 » Липень » 24 » Зелений велофорум Київської області
18:09
Зелений велофорум Київської області

Виїзна нарада керівництва Київської обласної державної адміністрації, голів районних держадміністрацій Київської області за участі активістів велоруху

Увага! Територія проведення велофоруму (с. Пилява Вишгородського району) знаходиться у зоні контролю у зв'язку із епідемією Африканської чуми свиней. Будьте уважні до інформаційних плакатів щодо обмеження в'їзду!

Що: Прес-тур на зелений велофорум Київської області
Де: с. Пилява Вишгородського району Київської області з облаштованою туристичною стоянкою в лісі біля Київського моря
Коли: 25 липня 2015 року (субота)
У програмі велофоруму, зокрема, передбачено:
- обговорення програми розвитку зеленого велотуризму в Київській області 
- презентація веломаршрутів у Київській області
- презентація моделі велоспотів, велосипедної інфраструктури та туристичних стоянок, які планується облаштувати в селах області
- показ фільму про велопоходи Green Velo, які стартували цього літа у Вишгородському районі 
- огляд туристичної стоянки “Веселий мурашник” у с. Пилявi, наметового містечка літнього дитячого табору “Лісова застава”, меморіального музею військової техніки тощо.
Зеленому велофоруму передуватиме велопохід його учасників за маршрутом с.Сухолуччя – с.Пилява (15 км).

Опис прес-туру:

Для журналістів у прес-турі на велофорум передбачено автобус від ст. м. "Мінська" до Пиляви і назад, а також харчування під час зеленого велофоруму. Звертаємо увагу, що велофоруму передуватиме велопохід його учасників за маршрутом с. Сухолуччя—с.Пилява (15 км) у супроводі ДАІ. Журналісти також можуть взяти участь у велопоході (за бажанням і в разі попередньої заявки на прокатний велосипед). 
Київ, ст. метро МІНСЬКА (біля “Макдональдсу”) - карта нижче
8.30 — збір журналістів, які беруть участь у прес-турі
9.00 — виїзд акредитованих журналістів з Києва до с. Пиляви (з зупинкою в с. Сухолуччя, де стартує велопохід учасників велофоруму)
с. СУХОЛУЧЧЯ, Вишгородський район (проміжна зупинка) - Адреса: с. Сухолуччя, вул. Леніна, 2 (перед адмінбудинком Дніпровсько –Тетерівського ДЛМГ)
1.    10.00 – збір учасників, що беруть участь у велопоході від Сухолуччя до Пиляви (15 км)
2.    10.45 – брифінг щодо правилу руху в колоні
3.    11.00 – початок руху об’єднаної велоколони 
ПИЛЯВА, Вишгородський район (головна локація)
4.    12.00 – загальний збір учасників в с. Пилява 
5.    12.00 — 13.00 — огляд туристичної стоянки “Веселий мурашник”, меморіального музею в Пилявi, наметового містечка дитячого табору “Лісова застава”
6.    13.00 — обід
7.    13.00 — 15.00 — зелений велофорум під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації (КОДА) Володимира Шандри, за участі голів районних держадміністрацій Київської області, керівників структурних підрозділів та активістів велоруху на тему розвитку зеленого велотуризму в регіоні.
У програмі заходу:
- презентація веломаршрутів у Київській області та обговорення нових
- презентація моделі велоспотів, велосипедної інфраструктури та туристичних стоянок, які планується облаштувати в селах Київської області
- показ фільму про велопоходи Green Velo, які стартували цього літа у Вишгородському районі 
- обговорення програми розвитку зеленого велотуризму в Київській області тощо.
8.    15.00 — прибуття в с. Пиляву групи велотуристів (велопохід Green Velo “Київ — Пилява”, 67 км). Велотуристи залишаються на стоянці на ніч і вирушають назад у Київ у неділю, 26 липня.
9.    15.30 — виїзд автобуса з журналістами з с. Пилява назад у Київ.


Організатори: Київська обласна державна адміністрація (КОДА), Вишгородська райдержадміністрація, Асоціація велосипедистів Києва, ГО “АпТаун”, арт-студія “Творчі Люди” (Вишгород), веломагазин “Помаранчевий ровер”.


Акредитація журналістів — до 23 липня включно (до 15.00) за тел. 097 793 05 69, velo.vyshgorod@gmail.com
 
Якщо журналіст планує приєднатися до велопоходу учасників велофоруму з с. Сухолуччя, то необхідно зробити заявку на прокатний велосипед. Участь у велопоході — за бажанням, для представників ЗМІ передбачено автобус.

Категорія: Київщина | Переглядів: 532 | Додав: slovo
comments powered by Disqus