Головна » 2014 » Січень » 20 » Заява голови Київської ОДА
14:10
Заява голови Київської ОДА
Сьогодні деякі радикально налаштовані громадяни вийшли на вулиці Києва, за їхніми словами, щоб захистити свої права та свободи. Для мене є не природнім, що радикали свої права захищають шляхом порушення прав інших громадян, а найбільш прикро - здоров’ям та життям людей. 

Зважаючи на події, які зараз відбуваються, можна зробити висновок: опозиція втратила контроль над ситуацією на Майдані. Напади та агресія щодо правоохоронців є не що іншим як випробовування межі терпіння влади. 

З досвіду знаю, що такі безчинства в жодній європейській країні не залишилися б без покарань. Переконаний у тому, що опозиційні політики відмежуються від цих безладів, а відповідати доведеться простим громадянам, які сліпо повірили їхнім закликам. 

Президент та Уряд сьогодні роблять усе можливе, для того, щоб зберегти громадянський мир та спокій в державі. Адже саме це є запорукою подальшого стабільного розвитку України, підвищення стандартів життя та зрештою інтеграції до Європейської спільноти. 

Жодних дивідендів наша держава від подій, що сьогодні відбуваються в Києві, не отримає. Дестабілізаційні процеси, в столиці, не мають нічого спільного з європейським вибором громадян, а є лише задоволенням політичних амбіцій окремих політиків та їхньою боротьбою за владу. 

Я закликаю своїх земляків, мешканців Київщини - не піддаватися на провокації та заклики до екстремістських проявів і порушень закону. У свою чергу, опозиції потрібно отямитися та поставити інтереси держави та її громадян вище своїх політичних забаганок.

Анатолій Присяжнюк
Переглядів: 415 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus