Головна » 2013 » Листопад » 9 » За гуманізм і милосерддя
12:22
За гуманізм і милосерддя
Святкові заходи з нагоди Дня працівника соціальної сфери України відбулись 1 листопада у будинку культури «Енергетик».

Участь в урочистостях взяли керівництво району та районної ради, представники депутатського корпусу районної ради, структурних підрозділів райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, районного територіального центру соціального обслуговування, районної організації Товариства Червоного Хреста України, фахівці з соціальної роботи, соціальні працівники територіального центру обслуговування населення, громадськість.

Голова райдержадміністрації Олександр Приходько, вітаючи працівників соціальної сфери з їх професійним святом, зазначив, що громадськість високо оцінює їхню роль у забезпеченні реалізації державної політики з питань соціального захисту населення. 

Особливо приємно, що в цей урочистий день директору Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування Наталії Рудько присвоєно почесне звання Заслуженого працівника соціальної сфери, з чим присутні радо привітали керівника установи.

— Це свято всіх, чия діяльність сповнена гуманізму, милосердя і тепла. Завдяки спільним зусиллям фахівців із соціальної роботи, соціальних працівників територіального центру соціального обслуговування населення та громади, вдосконалюється робота з надання соціальних послуг мешканцям району, які опинились у складних життєвих обставинах. Завдяки вашій порядності та наполегливості вдається надавати соціальні послуги якомога більшій кількості населення. Виконання у Вишгородському районі завдань Президента України щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни є одним з найважливіших напрямів роботи діючої влади, тому, безумовно, особлива увага владних структур та працівників соціальної сфери району приділяється нашим шановним ветеранам, – зазначив Олександр Приходько.

Під час урочистостей з нагоди Дня працівників соціальної сфери, з метою підтримки ініціативи працівників системи органів праці та соціальної політики, зважаючи на їхній особистий внесок у реалізацію державної соціальної політики в районі, за гуманізм і милосердя Грамотами та Подяками Вишгородської райдержадміністрації та районної ради відзначено понад тридцять найкращих працівників соціальної сфери. 
По закінченні урочистостей відбувся святковий концерт за участю Заслуженого артиста України Анатолія Гнатюка та народної артистки України Наталії Бучинської.

Інф. «Слово», 
фото Олександра Коваленка
Переглядів: 525 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus