Головна » 2014 » Червень » 7 » З подякою за турботу
10:52
З подякою за турботу
Висловлюємо щиру подяку депутату районної ради Тетяні Поповій за постійну турботу і допомогу у вирішенні всіх питань, з якими звертаються до неї жителі нашого села. Зокрема, за регулярну допомогу нашому інваліду-юнаку, який отримав травму хребта. Тетяна Попова періодично відвідує його вдома та турбується в придбанні путівок для нього на санітарно-курортне лікування.
 
Окрема подяка від інваліда Великої Вітчизняної війни Петра Лещенка, якому депутат допомогла вирішити питання з електропостачанням у його будинок.
 
Наш районний депутат нещодавно відвідала вдів воїнів ВВВ та діток, хворих на дитячий церебральний параліч. Деяким таким діткам Тетяна Василівна допомагає в лікуванні та у вирішенні інших питань.
 
Дякують депутату учасники ліквідації та потерпілі від аварії на ЧАЕС за допомогу у вирішенні питання щодо наведення меж вулиці Сваромської та уникнення незаконної забудови. Також жителі вулиць Сваромської, Щор­са, провулка Польового звертались з проблемою постійних перебоїв у постачанні електроенергії через перевантаження старого трансформатора. Тетяна Попова допомогла зробити поточний ремонт трансформатора. Сподіваємось, що наш депутат допоможе нам і з заміною старого трансформатора на новий, більш потужний.
 
Звертаються люди з проханням допомогти з лікуванням тяжких хвороб, їм була надана допомога у вигляді медикаментів.
 
Тетяна Попова вже три роки поспіль допомагає нашим студентам, дітям-напівсиротам, сиротам та малозабезпеченим у придбанні безкоштовних проїзних квитків за маршрутом Лебедівка – Київ та Київ – Лебедівка.
 
Наш депутат Тетяна Василівна Попова – справжній фахівець та чуйна людина, яка завжди готова прийти на допомогу людям, і ми всі просимо районну раду відзначити нашого районного депутата за добру депутатську роботу.
 
Жителі села Лебедівка
Переглядів: 760 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus