Головна » 2013 » Грудень » 5 » "Всі складні проблеми ми обов'язково розв'яжемо"
11:28
"Всі складні проблеми ми обов'язково розв'яжемо"
Всі гострі питання і складні проблеми, які виникли, Уряд обов’язково розв’яже. У цьому запевнив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів 4 грудня 2013 року. 

Прем’єр-міністр зазначив, що «всі, в тому числі наші партнери за кордоном, повинні зрозуміти, що влада, яка не вживає передбачених законом заходів для наведення порядку, захисту прав всіх, підкреслюю, громадян, для забезпечення життєдіяльності країни, яка насправді в цілому живе мирно і спокійно, така влада сама порушує закон». Глава Уряду переконаний, що влада на це не має права, тим більше, в такій гострій економічній ситуації і на порозі зими. 

«Ще раз повторюю: всі повинні усвідомити, що в країні діє Конституція і закони, порушувати які не можна нікому, - підкреслив Микола Азаров. - Всі гострі питання і складні проблеми, які виникли, ми обов’язково розв’яжемо. Всі непорозуміння вирішимо. Вирішимо справедливо. Я це обіцяю». 

Водночас Прем’єр-міністр наголосив, що всі, хто винен у протиправних діях, будуть відповідати згідно з законодавством. 

«Вирішувати все треба в спокійній обстановці. Не на вулиці, а у відповідальному діалозі. Уряд до такого діалогу готовий. Я особисто готовий взяти в ньому участь», - запевнив Микола Азаров.
Переглядів: 421 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus