Головна » 2013 » Жовтень » 22 » Вручення електрокардіографів
16:33
Вручення електрокардіографів
22 жовтня в актовій залі Вишгородської центральної лікарні відбулось вручення електрокардіографів представникам медичних установ району.

Участь у заході взяли заступник голови райдержадміністрації В.Духота, головний лікар комунального закладу «Вишгородський районний центр первинної медико-санітарної допомоги О.Подлесоцький, представники медамбулаторій, ФАПів району. 

Для медичних установ району було закуплено 9 кардіографів. Портативні 3-х канальні ЕКГ з 58 мм термопринтером (КНМЗІКО) «Heart Mirror ЗІКО». Це обладнання дісталось Вишгородській, Катюжанській, Жукінській, Ясногородській, Новопетрівській, Демидівській, Лебедівській, Димерській, Гаврилівській амбулаторям загальної практики сімейної медицини. 

Медики подякували за подарунок та підкреслили, що таке медичне обладнання дасть можливість суттєво вплинути на вчасність діагностики серцевих захворювань у населення району. 

Учасники зустрічі обговорили питання щодо виконання завдань та доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем регіону, а саме реалізації проекту «Якісна та доступна медицина – кожному». 

Як зазначила заступник голови райдержадміністрації В.Духота, наразі у Вишгородському районі влада акцентує увагу на забезпечені населення району якісними медичними послугами, підготовці кваліфікованих фахівців, забезпечені медичних закладів сучасним обладнанням тощо. 

— «На виконання завдань та доручень Президента України В.Януковича щодо вирішення актуальних проблем регіону, зокрема "Якісна та доступна медицина" в рамках реалізації проекту "Київщина без окраїн" у Вишгородському районі приділяється першочергова увага розвитку охорони здоров’я. Медична галузь району стабільно розвивається за багатьма напрямами, і поступово ми розв'язуємо наболілі питання. Значні зусилля спрямовуються на організацію надання якісної медичної допомоги кожному жителю району. Уже тепер медичні заклади району наочно показують, що якісна медицина може бути доступною, адже право на неї має кожен», — зазначила В.Духота. 

— Усі медичні заклади повинні мати достатню кількість медикаментів та новітнього обладнання, адже ми повинні подбати про здоров’я жителів Вишгородського району, - підсумувала заступник голови райдержадміністрації.
Переглядів: 462 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus