Головна » 2013 » Вересень » 25 » Впровадження роботи прозорих офісів
13:28
Впровадження роботи прозорих офісів

19 вересня поточного року під головуванням Міністра соціальної політики України Королевської Н.Ю. у м.Вінницявідбулася Всеукраїнська нарада на тему «Впровадження роботи прозорих офісів у системі соціальної сфери та пенсійного забезпечення». Участь у зазначеній нараді від Київської області приймали заступник голови Київської облдержадміністрації Подашевська Т.Л., заступник директора департаменту соціального захисту населення Винник О.М., начальник головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Фатхутдінов В.Г. та директор обласного центру зайнятості Якобінчук В.І.

Учасникам наради продемонстровано роботу відділень Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» («Вишенька», «Старе місто», «Замостя»).

Під час проведення наради виступили Міністр соціальної політики України Королевська Н.Ю. щодо мети та перспектив створення та роботи «Прозорий офіс» у системі соціального та пенсійного забезпечення, Вінницький міський голова Гройсман В.Б щодо створення і функціонування у місті Вінниці Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» та його відділень у мікрорайонах Вінниці, представники центральних органів виконавчої влади та інших областей, які поділилися досвідом щодо організації роботи зазначених офісів. 

Переглядів: 531 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus