Головна » 2018 » Червень » 14 » Волейбольний турнір «Кубок-2018»
17:56
Волейбольний турнір «Кубок-2018»

9 червня за ініціативи голови Вишгородської районної ради Ростислава Кириченка відбувся турнір з волейболу між командами районних рад Київської області «Кубок-2018».
Змагання відбулися у залі районної дитячо-юнацької спортивної школи. Мета – популяризація спорту та здорового способу життя, піднесення командного духу та утвердження дружніх стосунків. Тож символічно Міжнародний день  друзів відзначили змаганнями уміння і витривалості.
Участь у турнірі взяли команди Вишгородської, Яготинської, Іванківської, Бородянської районних рад.  За результатами жеребкування вони були розділені на дві підгрупи. Гра була напруженою, хвилюючою та цікавою. Головний суддя змагань Анатолій Філіпович фахово оцінював прагнення волейболістів здобути перемогу.
Почесне І місце зайняла команда Іванківської районної ради, ІІ – вибороли бородянці, ІІІ – команда Вишгородської районної ради. 
Переможців та призерів нагородили кубками, медалями та грамотами.
Пам’ятні статуетки «Кращий гравець команди» отримали: Олександр Руденко (команда  Іванківської районної ради); Георгій Єрко (з Бородянки); Катерина Прищепа (команда Вишгородської районної ради); Олександр Усенко (з Яготина).  Кращим уболівальником назвали Олега Кривенка, депутата Вишгородської районної ради, та нагородили пам’ятним подарунком. 
Крім того, голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко започаткував перехідний приз – волейбольний м’яч, який  підписали голови районних рад, що  взяли участь у змаганнях. «Спорт – це те, що має бути в житті кожної людини. Він зміцнює та  підтримує командний дух. Це – сила, це – здоров’я. Ми, дорослі, своїм прикладом маємо популяризувати спорт серед дітей та молоді.
Щиро дякую кожному учаснику, всім, хто долучився до організації та проведення такого масштабного спортивного заходу. Маю надію, що такий турнір стане доброю традицією», – наголосив Ростислав Кириченко.
А Валерій Потієнко, голова Іванківської районної ради, подякував Ростиславу Кириченку за ініціативу та організацію цікавого змагання і запропонував наступний турнір у 2019 році провести в Іванківському районі.

Вишгородська районна рада
 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 452 | Додав: slovo
comments powered by Disqus