Головна » 2018 » Березень » 1 » Волейбол, як стиль життя
16:50
Волейбол, як стиль життя

Двадцять четвертого лютого у спортзалі Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов традиційний волейбольний турнір за «Кубок Гаврилівки» серед молодіжних команд юнаків та команд ветеранів.  Урочисто, під музику та оплески вболівальників до зали запросили команди з Немішаєво, Іванкова, Демидова, Лютежа та Гаврилівки, яких супроводжували дівчата у вишуканих українських костюмах.
Свято відкрили Марія Михайловська та Назар Григоренко, які представили учасників турніру, а також гостей та спонсорів свята – заступника керуючого справами Київської обласної ради Олександра Колодія, приватного підприємця Ярослава Дяченка, директора фармацевтичного науково-дослідницького центру «Альянс Краси» Вадима Геращенка.
З вітальним словом до учасників звернулися Гаврилівський сільський голова Олег Покрасьон, директор Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ст. Віра Марченко та директор Гаврилівського палацу культури Мар’ян Гисяк. Також виступив спортивний гурт «Workaut» Аліна та Влад Волокітіни.
Турнір проводився за коловою системою з трьох партій до 25 очок. Команди показали якісну гру та високий рівень підготовки. 
Серед ветеранів перше місце здобула команда Демидова, друге – Немішаєво, третє – Гаврилівка, четверте – команда Лютежа.
Серед молоді перше місце за командою Демидова, друге – Іванкова, третє – командою Гаврилівки.
Команди-призери отримали чудові нагороди: кубки, грамоти, медалі та подарунки.
За активну громадянську позицію та вагомий внесок в організацію «Кубка Гаврилівки» почесною грамотою Київської обласної ради нагороджені директор Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ст. В. Марченко та Гаврилівський сільський голова О. Покрасьон.
Дякуємо учасникам змагань за чудову гру, бажаємо здоров’я, наснаги та нових спортивних звершень!

Ліля ТЕСАК, 
заступник  директора з виховної роботи Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 552 | Додав: slovo
comments powered by Disqus