Головна » 2015 » Серпень » 21 » Вишгородська райрада
16:15
Вишгородська райрада

20 серпня у приміщенні Вишгородської райдержадміністрації відбулося засідання 45-ї сесії Вишгородської районної ради VI скликання

Розглянуто актуальні питання

Сесія розглянула низку актуальних питань, що стосуються соціально­-економічної діяльності та подальшого розвитку району.

Затверджено звіт про виконання районного бюджету за перше півріччя 2015 року, що і передбачалося першим пунктом порядку денного. На сесії заслухано та затверджено звіт про витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за травень-червень 2015 року.

Обговоренню підлягали фінансові плани комунальних підприємств спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селища та міста Вишгород у 2016 році.

Внесено також зміни до рішень районної ради «Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Вишгородського району на 2015 рік» та до відповідної програми, що стосується накопичення і використання резерву для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру й їх наслідків у районі у 2015- 2019 роках.

Депутати внесли зміни до районної комплексної програми «Турбота» та до програми підтримки діяльності та розвитку засобів масової інформації спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селища та міста Вишгорода на 2013- 2017 роки.

Підбито підсумки виконання програми розвитку малого та середнього бізнесу у Вишгородському районі у 2013-2014 роках та затверджено  програму розвитку малого та середнього підприємництва Вишгородського району у 2015- 2016 роках, внесено зміни до рішення райради «Про районний бюджет Вишгородського району на 2015 рік.

Депутати райради прийняли рішення про виконання програми забезпечення містобудівною документацією населених пунктів Вишгородського району на 2012-2015 роки. Внесено зміни, до Додатка 1 Рішення Вишгородської райради «Про створення постійно діючої міжвідомчої комісії Вишгородської районної ради з розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання, затвердження складу та положення про її роботу».

Рішенням сесії надано дозвіл комунальному підприємству «Вишгородське бюро технічної інвентаризації» на передачу частини нерухомого майна у господарське відання та відчуження автомобіля.

Сесією встановлено вартість харчування у дошкільних закладах, загальноосвітніх навчальних закладах та районного дитячого будинку «Любисток».

 Присвоєно звання «Почесний громадянин Вишгородського району»  ряду визначних людей району.

Низку передбачених для розгляду питань депутати вирішили доопрацювати.

 

Інф. «Слова»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 679 | Додав: slovo | Теги: вишгород, вишгородська районна рада, вишгородська рда
comments powered by Disqus