Головна » 2017 » Березень » 23 » Вирішуватимуться питання соціальної сфери
19:14
Вирішуватимуться питання соціальної сфери

Голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко 16 березня провів виїзний прийом в селищі Димер та у селі Литвинівка. На прийомі у Литвинівці зібралось чимало людей. Більше трьох годин тривало активне обговорення наболілих для села проблем. А їх за останній час накопичилось багато, особливо в соціальній сфері, у сфері земельних відносин, захисту інтересів селян, розвитку сільської інфраструктури, організації дозвілля сільських жителів. 
Поспілкувавшись із Литвинівським сільським головою В’ячеславом Мургою та активом села, Ростислав Кириченко порушив ряд проблемних питань, які взято на контроль для подальшого вирішення.
Участь у прийомі громадян у Димері взяв депутат районної ради Михайло Сапон, закріплений за територіальним округом селищної ради. Димерський селищний голова Леонід Кучерявий поінформував керівника районного самоврядування щодо соціально-економічної ситуації у населених пунктах, які знаходяться на території селищної ради, роботу місцевого органу самоврядування з виконання дохідної частини бюджету, пошуку резервів наповнення казни, діяльність медичного та культосвітнього закладів. Директор Димерського ККП Ігор Бабинець розповів про роботу та плани розвитку підприємства.
До очільника районної ради зверталися жителі із проханням щодо надання матеріальної допомоги, встановлення стаціонарного туалету в селищі, допомоги із праце­влаштуванням. На прийомі побувала директор Димерської гімназії Світлана Шак, яка попросила посприяти  у вирішенні питання щодо ремонту школи, якій уже 113 років, будівництва спортивного залу. Керівник ДНЗ «Зернятко» Наталія Башлик звернулася з питанням добудови, утеплення фасаду приміщення, перекриття даху та зміни  вартості харчування. Ростислав Кириченко відвідав Димерський дитячий садок. Оглянув приміщення дошкільного закладу, був приємно вражений умовами, в яких виховуються дошкільнята – за останні роки багато зроблено з благоустрою, зокрема встановлено металопластикові вікна, виконано ремонтні роботи в дитячих кімнатах, є килимове покриття підлоги, нові меблі. На жаль, стара пристосована будівля потребує заміни даху, в деяких кімнатах садка є грибок. Перекриття даху дитячого садочка – це те, що найбільше нині хвилює колектив садочка. Ростислав Кириченко пообіцяв взяти під контроль це питання та дав відповідні доручення щодо його вирішення. 
Голова районної ради позитивно оцінив співпрацю селищної ради з місцевим бізнесом, що стабільно працює та забезпечує роботою місцевих жителів, якісно обслуговує населені пункти селищної ради. «Там, де є  команда однодумців, там набагато простіше долати труднощі, щоб із впевненістю дивитися у завтрашній день», – наголосив Ростислав Кириченко.
Більшість  питань, які порушувались на виїзному прийомі громадян, вирішувались безпосередньо на місці, а решта –  взяті під особистий контроль голови районної ради.

Катерина ДЕНИСОВА

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 559 | Додав: slovo
comments powered by Disqus