Головна » 2015 » Грудень » 14 » Важливо вчасно бути почутим
12:07
Важливо вчасно бути почутим

Із настанням по-справжньому холодної погоди з її дощами, мокрим снігом та буревіями батьківській комітет Вишгородської ЗОШ №1 забив тривогу, адже у минулому році через такі погодні умови на школу вже впало дерево, завдавши школі неабиякого збитку: розбиті вікна, зігнутий паркан, налякані діти та педагоги.
Адміністрація школи разом із головою батьківського комітету Катериною Пінчук від імені усіх батьків, діти яких навчаються у школі, звернулись за допомогою до районної ради та райдержадміністрації з проханням вжити невідкладних заходів щодо усунення загрози. Адже на території школи багато старих дерев, майже ровесників школи, які можуть будь-якої миті впасти. 
 Почувши про реальну загрозу, що в прямому сенсі нависла над школою, представники влади зреагували миттєво. Голова Вишгородської РДА Олександр Горган та перший заступник голови В’ячеслав Савенок  відвідали школу, оглянули територію. А вже через кілька днів розпочалась активна робота по спилюванню дерев.
Катерина Пінчук каже, що була приємно здивована небайдужістю та оперативністю у вирішенні цієї проблеми. А головне – ані будівлям, ані дітям тепер нічого не загрожує. Адміністрація та батьківській комітет висловлюють щиру подяку за активне сприяння у вирішенні проблеми  в надзвичайно короткий термін.
– Хочу подякувати від імені адміністрації школи та батьківського комітету Олександру Горгану, В’ячеславу Савенку та голові районної ради Ростиславу Кириченку за вчасну допомогу. Приємно вражена оперативністю роботи та вдячна за те, що керівники поставилися до проблеми із всією серйозністю – контролювали хід роботи, навіть слідкували за рівнем обрізки дерев. Вважаю, що в нашому районі гідне керівництво, яке допомагає, а головне чує своїх жителів, –  вважає Катерина Пінчук.

Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 385 | Додав: slovo
comments powered by Disqus