Головна » 2013 » Серпень » 19 » В Білій Церкві відкриють новий стадіон
10:31
В Білій Церкві відкриють новий стадіон
Заступник голови Київської облдержадміністрації Олександр Басай ознайомився з будівництвом нового спортивного комплексу «Зміна», що у місті Біла Церква. 

- Відкриття подібних споруд на Київщині сприяє залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, - наголосив Олександр Басай. - Будівництво цього стадіону є свідченням успішного виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді, впровадження новітніх форм організації змістовного дозвілля юнацтва, активного сімейного відпочинку, розвитку масового фізкультурного руху та залучення широких верств населення до занять спортом.

На даному об’єкті буде здійснюватися підготовка спортсменів високого класу для збірних команд області та України, а також проводитися спортивні заходи державного, обласного та місцевого рівнів. Залучатимуться всі бажаючі до занять фізичною культурою і спортом, що сприятиме зміцненню здоров’я населення регіону. 

Спортивний комплекс включає в себе: футбольне поле 100х60м (синтетичне покриття), баскетбольний, волейбольний, дитячий гімнастичний та тренажерний майданчики. Майданчики для гри в міні-футбол, тенісу, а також бігові доріжки 4х 100м, сектори для стрибків у довжину, потрійного стрибка та з шестом і, найголовніше, - глядацькі трибуни на 800 місць. 

Сьогодні будівельні роботи знаходяться на завершальному етапі, тому до свята обласна та місцева влада зробить містянам великий подарунок. 

Як зазначив Олександр Басай, відкриття спортивної арени заплановано на День Незалежності.
Переглядів: 732 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus