Головна » 2013 » Червень » 15 » Увагу – кожній громаді
10:52
Увагу – кожній громаді
11 червня голова райдержадміністрації Олександр Приходько, його заступники Олег Міщенко та Валентина Духота здійснили робочу поїздку до Любимівки та Ровів. Мета поїздки – проведення нарад з місцевим активом, ознайомлення з ходом ремонтних робіт у школах, обговорення питань, що потребують нагального вирішення. 

Першим закладом, який відвідали керівники району, стала Любимівська загальноосвітня школи І-ІІ ступенів. До речі, цей візит співпав із випускним святом учнів 9-го класу. Глава району привітав випускників та побажав їм здійснення мрій щодо подальшого навчання та роботи. Далі відбулася робоча нарада з керівництвом школи та вчителями щодо ходу ремонту будівлі школи та учбових приміщень. 

У Ровах Олександр Приходько перевірив хід ремонтних робіт у школі, де взимку під вагою снігу обвалився дах. На сьогодні капітальний ремонт будівлі вже майже закінчено. Завітав голова РДА і до сільради, де з місцевим головою Михайлом Мартиненком провів робочу нараду щодо планів та перспективи розвитку села. 

12 червня керівники району здійснили поїздку по селах Лівого берега Вишгородщини. Перебуваючи в Хотянівці, де зараз проходить ремонт школи, керівники району прийняли рішення замінити старі вікна на енергозберігаючі в школі та майстерні трудового навчання. У Воропаєві буде відремонтовано шкільний ганок. У місцевому ФАПі Олександр Приходько поцікавився наявністю ліків першої необхідності, вислухав побажання та прохання медперсоналу. Станом справ керівники поцікавилися і в Жукинській медамбулаторії. У тутешній школі проводиться ремонт, зокрема, крім звичайного ремонту, потрібно й ремонтувати дах спортивного залу. 

Дорога Сувид-Десна, яку оглянули Олександр Приходько та його заступники, також потребує ремонту. 

За підсумками поїздки голова райдержадміністрації Олександр Приходько дав заступникам доручення внести питання, що потребують термінового вирішення, до плану роботи на друге півріччя 2013 року. 

Інф. «Слова»
Переглядів: 425 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus