Головна » 2013 » Червень » 15 » Триває реформа медичної галузі
10:55
Триває реформа медичної галузі
Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк здійснив робочу поїздку до Вишгородського району, відвідавши Центральну районну лікарню, де ознайомився з ходом проведення ремонтних робіт у терапевтичному та хірургічному відділеннях. Наразі ремонт знаходиться на завершальному етапі. 

Анатолій Присяжнюк звернув увагу на те, що за останні три роки у лікарні відбулися значні зміни – оновлюється та надходить нове сучасне обладнання, виділяються кошти з державного та обласного бюджетів на модернізацію, були проведені капітальні ремонти у реанімаційному, дитячому, пологовому відділеннях. Спілкуючись з лікарями, він зазначив, що, на переконання Президента України Віктора Януковича, реформування медичної галузі є найважливішим завданням влади. В результаті поетапного виконання Програми «Україна для людей», у медичній галузі спостерігаються позитивні тенденції розвитку. – Сьогодні влада Київщини вирішує питання з урядом щодо подальшого оновлення автопарку екстреної медичної допомоги, закупівлі GPS-обладнання, а також відповідної медапаратури та медикаментів для усіх лікарень регіону, – повідомив Анатолій Присяжнюк. 

Він наголосив що, на Київщині триває послідовне впровадження реформ у медичній галузі, зміцнення матеріально-технічної бази медичних установ та оновлення автопарку. Глава області повідомив, що до кінця літа за державний кошт буде придбано 10 машин «швидкої допомоги» для медичних закладів області. 

– Закупівлею нових автомобілів давно ніхто не займався, не дивлячись на те, що автопарк був технічно і морально застарілим та потребував оновлення. Перші 10 машин будуть передані на потреби екстреної медичної допомоги Яготинського, Вишгородського, Білоцерківського та інших районів, – наголосив Анатолій Присяжнюк, підкресливши, що парк потрібно не тільки оновлювати, а й поступово збільшувати. 

Насамкінець очільник області привітав медиків з професійним святом. 

Інф. «Слова»
Переглядів: 442 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus