Головна » 2016 » Червень » 14 » Толока – гарний звичай
14:57
Толока – гарний звичай

За ініціативи голови Вишгородської районної ради Ростислава Кириченка на території дитячого табору «Лісова застава», де мешкають діти-переселенці із зони АТО було проведено толоку, у якій взяли участь депутати районної ради, працівники виконавчого апарату ради, працівники комунального підприємтва Вишгородської районної ради «Комунальник».
Діти з великим задоволенням та радістю зустріли гостей, для яких влаштували екскурсію з пригодами по території «Лісової застави» – поважні гості стрибали, грали з м’ячем на фізичній зарядці, потім мали змогу побачити на прикладі методи реабілітації дітей шляхом гри та разом з юними мешканцями табору малювали гуашшю. Подорожуючи табором, депутати також оглянули житлові корпуси. 
Після приємного спілкування з дітьми та емоційного заряду депутати дружньо приступили до роботи. 
– Спільна праця завжди об’єднує. А надто, коли ми робимо добру справу – облаштовуємо цей дитячий табір. Діти – найголовніший скарб нашого суспільства, наша надія, наше майбутнє. Через військовий конфлікт юні вихованці табору були вимушені залишити свої домівки, розлучитися з батьками. Вони пережили жахливі події. Те, що вони бачили і чули – страшно навіть уявити, – зазначив голова районної ради Ростислав Кириченко.
Народні обранці подарували матеріали для облаштування табору, постільну білизну та солодкі гостинці. Очікується заїзд у табір  нової зміни  у кількості 150 дітей.

Текст і фото: сайт Вишгородської районної ради

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 386 | Додав: slovo
comments powered by Disqus