Головна » 2017 » Червень » 29 » Таланти живуть серед нас
18:15
Таланти живуть серед нас

22-24  червня у Львові відбувся відкритий юнацький чемпіонат України з плавання, в якому взяло участь близько 400 спортсменів не тільки з України , а й з Угорщини, Туреччини, Білорусії. За збірну Київської області виступали двоє наших юних вихованців: Ростислав Крижановський та Данило Ткаченко. Три «золота» виборов наш юний Ростислав, наш талант, наша, без перебільшення, гордість. Разом із трьома золотими медалями наш вихованець отримав посвідчення майстра спорту, а взагалі він уже дванадцятиразовий чемпіон України, і це в дванадцять років. Випадок в історії плавання справді унікальний. Так тримати, Ростиславе, вся Вишгородщина вболіває за тебе!
Поруч з Ростиславом підростає ще один юний талант – Данило Ткаченко, який в індивідуальних змаганнях посів почесне третє місце та отримав бронзову медаль, а в естафеті разом із Крижановським виборов золото. Саме завдяки  успіхам  наших юних плавців збірна Київської області посіла почесне третє місце. 
Вітаємо талановитих спортсменів та їхнього досвідченого тренера Геннадія Жданова, який плекає в юних спортсменів не тільки силу, а й душу. Безперечно, велика заслуга в цих феноменальних результатах саме його. Для  нас велика честь мати в арсеналі спортивної школи  такого заслуженого та талановитого тренера. Велика шана Вам, Геннадію Альбертовичу, за ту роботу, яку Ви професійно виконуєте!
Щиро бажаємо Вам та Вашим вихованцям  нових успіхів  та нових великих перемог!

Микола КОРОЛЬ, директор районної ДЮСШ

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 499 | Додав: slovo
comments powered by Disqus