Головна » 2016 » Червень » 7 » Свято останнього дзвоника
11:57
Свято останнього дзвоника

27 травня 2016 року у всіх школах Вишгородщини пролунав останній дзвоник, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу у шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників цей день є стартом у нове, доросле, самостійне життя. 
Голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Горган цього святкового дня завітав до гімназії «Інтелект». Він привітав  присутніх зі святом останнього дзвоника, а випускників із новою сторінкою в їх житті, наголосивши, що із сьогоднішнього дня вони беруть на себе відповідальність за своє життя, своїх рідних і оточуючих. Він побажав усім сили, мрій, мужності приймати виклики життя і достойно на них відповідати.
Голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко взяв участь у святковій лінійці, що відбулася у Катюжанській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів. Цей навчальний заклад відвідують діти із сіл Катюжанка, Гута-Катюжанська, Абрамівка, Савенка, Дудки, Вахівка, Рудня Димерська та Володимирівка –  тут навчається  427 учнів та 70 дошкільнят. На свято до школи також завітали й сільські голови цих населених пунктів, батьки та родичі учнів, місцеві жителі.
 Традиційно директор Катюжанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Микола Микитчик та вчителі привітали школярів зі святом останнього дзвоника, а також підбили підсумки навчального року, кращим учням навчального закладу за досягнення в навчанні, спорті, за перемоги в районних, обласних конкурсах і олімпіадах були вручені грамоти, дипломи та похвальні листи. 
Ростислав Кириченко від усієї душі привітав школярів зі святом, побажав хорошого відпочинку та незабутніх вражень, батькам — терпіння у вихованні дітей та благополуччя. Випускникам він побажав успішно здати вступні іспити та здобути якісну професійну освіту. Також Ростислав Миколайович щиро подякував педагогічному колективу школи за працю, за відданість обраній справі. 
Усі випускники отримали пам’ятні подарунки від голови районної ради. Подяками за сумлінну та плідну працю, вагомий внесок у розвиток дітей, відповідальне виконання свого професійного обов’язку Ростислав Кириченко нагородив вчителя математики Галину Львівну Голубок та вчителя початкових класів Олену Іванівну Микитчик.

Інф. «Слово»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 440 | Додав: slovo
comments powered by Disqus