Головна » 2013 » Жовтень » 9 » Суспільно-політична ситуація у районі
14:42
Суспільно-політична ситуація у районі
Нарада у дитячо-юнацькій спортивній школі 

08 жовтня відбулась виїзна нарада голови Вишгородської райдержадміністрації О.Приходька щодо розвитку спортивної інфраструктури району. 

Участь у заході взяли заступник голови райдержадміністрації В.Духота, перший заступник заступник Вишгородського міської ради О.Міщенко, начальник відділу молоді та спорту М.Горовий, директор ДЮСШ М.Король, завідуюча ДНЗ «Ластівка» Г.Литвиненко, директор КП «УКБ «Вишгородрайбуд» Вишгородської районної ради О.Ніцкевич. 

Учасники наради обговорили питання про стан, проблеми та перспективи розвитку дитячо-юнацької спортивної школи, оновлення та модернізацію її матеріально-технічної бази, розвитку всіх видів спорту у Вишгородському районі. 

Під час наради визначено перелік об’єктів, які потребують переоснащення та ремонту. 

Особливу увагу під час наради приділено питанню реконструкції та будівництва спортивного майданчику дитячо-юнацької спортивної школи. 

В результаті планується отримати багатофункціональний спортивний майданчик із штучним покриттям для занять з волейболу, баскетболу, міні-футболу, легкоатлетичного ядра (сектори для стрибків та метань, бігові 100-метрові доріжки). 

Під час заходу О.Приходько зазначив, що залучення дітей до занять фізкультурою та спортом, розвиток всіх видів спорту є пріоритетним напрямком роботи районної влади та наголосив на необхідності розширення мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл, підвищення рівня залучення осіб 6 – 18 років до занять у спеціалізованих спортивних групах, створення сприятливих умов для тренерсько-викладацької роботи тощо. 

Також голова райдержадміністрації наголосив на необхідності облаштуванні прилеглої території, здійснення робіт з благоустрою та коронування дерев, які несуть загрозу життю дітей. 

За результатами наради голова райдержадміністрації надав ряд доручень.

Анонси важливих подій суспільно-політичного характеру 

10 жовтня о 12.00 годині на території Національного музею-заповіднику «Битва за Київ у 1943 році» відбудеться відкриття реконструйованих військових бліндажів часів Великої Вітчизняної війни.
Переглядів: 489 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus