Головна » 2014 » Червень » 7 » Справи депутатські
11:05
Справи депутатські
Депутат облради Олександр Приходько як помічник народного депутата Верховної Ради України Ярослава Москаленка здійснив робочу поїздку населеними пунктами району для уточнення необхідної допомоги розвитку інфраструктури, медичного та іншого забезпечення.
 
У Нових Петрівцях помічник народного депутата разом із сільським головою Радіоном Стареньким перевірив стан місцевих водойм та визначив об’єм робіт по їх очищенню, заходи щодо покращення водовідведення й запобігання підтопленню.
 
Серед іншого були відвідані районні лікарні. Народний обранець зазначив, що ремонтні роботи, які тривають у Вишгородській ЦРЛ, могли бути вже завершені. Проте брак коштів останнім часом заважає введенню в експлуатацію деяких об’єктів лікарні. Головний лікар ВЦРЛ Віктор Павленко висловив сподівання, що це тимчасово і пацієнти скоро перестануть відчувати незручності, пов’язані з ремонтом.
 
Про стан справ у Димерській лікарні розповіла головний лікар Ольга Малашенко, окремо зупинившись на нагальних потребах медзакладу та орієнтовному розмірі і об’ємі закупівель медичного устаткування. Сільський голова Леонід Кучерявий повідомив про закупівлю комплекту нових покришок для автомобіля «Швидка медична допомога» та інші напрями співпраці та допомоги лікарні. 
 
Як зазначив Олександр Приходько, основні питання, що піднімалися під час поїздки, знайдуть позитивну відповідь. Це лише питання часу. Адже, що б там не сталося, а населення району повинно відчувати, що їхні нагальні проблеми вирішуються, а їхні обранці виправдовують сподівання.
 
Інф. «Слово»
Категорія: Новопетрівська громада | Переглядів: 462 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus