Головна » 2015 » Червень » 6 » Швидко виросли наші діти…
10:31
Швидко виросли наші діти…
Випускний у дитячому садку – перший рубіж малюка, підведення підсумків, усвідомлення успіхів і досягнень, хвилююче очікування вступу у шкільне життя.
 
Ось і з дитячого садочка  «Зернятко»  вилетіли, немов маленькі пташенята, випускники груп «Зірочки» та «Дзвіночки». Скоро вони підуть до школи, і на згадку залишаться прекрасні спогади про вихователів, своїх друзів, заняття та ігри. Але, мабуть, найбільше їм запам’ятається казковий випускний вечір, на якому випускники показали прекрасні виступи: здійснили першу екскурсію до школи української мови, художньої, хореографічної та музичної шкіл. Ці короткі мандрівки супроводжувались дзвінкими мелодійними піснями, красивими танцями, чудовими виступами.
 
Хочеться сказати, що нам вдячні не тільки наші маленькі вихованці, а і їхні батьки, які і прищепили їм такі необхідні якості як повага, любов та шанобливе ставлення до іншої людини. Від мам і тат наших випускників лунало багато щирих слів. Завідуючій Наталії Башлик вручено хліб та красивий український рушник як благословення нашому рідному ДНЗЯС «Зернятко».
 
Дякуємо маленьким вихованцям, що протягом чотирьох років зігрівали щирими дитячими посмішками наші серця!
 
Тетяна МАЛЯР
Переглядів: 477 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus