Головна » 2014 » Червень » 7 » «Швидка» для Національної гвардії
11:12
«Швидка» для Національної гвардії
4 червня на учбовому центрі в Нових Петрівцях народні депутати України з групи «Суверенна європейська Україна» Ярослав Москаленко, Ігор Єремеєв та Степан Івахів, підтримуючи ініціативу «Збережи життя солдату» та реагуючи на заклик МедАвтоМайдану, передали медикам 2 батальйону Національної гвардії України новенький УАЗ «Швидка медична допомога». 
 
За невибагливість, надійність та простоту цей тип автомобілів серед військових отримав назву «Таблетка». Цих автомобілів, як і багатьох інших засобів, дуже не вистачає в частинах, задіяних у АТО.
 
– Це, мабуть, найменше, що ми можемо зробити для війська, – зазначив Ярослав Москаленко. –  До нас звернувся представник МедАвтоМайдану Олег Хоменко, і вже зав­тра автомобіль «Швидка» попрямує на передову. Найближчими тижнями ми туди відправимо ще одну таку машину. Я закликаю всіх народних депутатів долучитися до цієї роботи, особливо з огляду на дуже слабке технічне забезпечення нашого війська. Критикувати армію, сидячи в теплих кабінетах, сьогодні дуже легко, тому я закликаю всіх небайдужих підтримати сили АТО та допомогти подолати ворогів як зовнішніх, так і внутрішніх. Тобто, навести лад в країні.
 
Інф. «Слово»
Категорія: Новопетрівська громада | Переглядів: 664 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus