Головна » 2013 » Вересень » 25 » Розвиток дошкільної освіти сприяє підготовці до навчання
13:32
Розвиток дошкільної освіти сприяє підготовці до навчання

Під час робочої поїздки до Білої Церкви голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк провів робочу нараду за участю керівників міста та області.

У ході засідання розглядалися питання щодо забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти, розвитку і оздоровлення обдарованих дітей, а також соціально-економічний розвиток Київської області.

Завдяки успішній реалізації нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» на Київщині спостерігаються позитивні результати щодо забезпечення дітей дошкільною освітою, а також розширення мережі дошкільних навчальних закладів.

- Розвиток дошкільної освіти сприяє соціалізації дітей, їх повноцінній підготовці до навчання у школі, - наголосив Анатолій Присяжнюк. – Вже найближчим часом та найкоротші терміни у мікрорайоні «Таращанський» Білої Церкви ми повинні збудувати дитячий садочок на 220 місць.

Голова Київської ОДА, під час наради, дав доручення про створення робочої групи та вивчення питання будівництва, а також внесення до фінплану області на наступний рік. Також з цього питання було прийняте рішення щодо порушення клопотання перед обласною радою про виділення фінансування на його відновлення. 

Сьогодні в регіоні значну увагу потрібно приділити будівництву Центру творчості та юнацтва, зазначив губернатор Київщини.

- Це найбільший в місті і головний в Київський області заклад для інтелектуального, духовного та творчого розвитку дітей. Нажаль за останні 10 років він прийшов у жахливий стан і потребує капітального ремонту, - сказав Анатолій Присяжнюк. - Ми повинні підтримувати  та всіляко заохочувати талановитих дітей, адже саме це - мета  соціальних   ініціатив   Президента  України.


Переглядів: 435 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus