Головна » 2014 » Січень » 21 » Розпорядження
11:18
Розпорядження
Зареєстровано в Вишгородському районному управлінні юстиції 
13 січня 2014р. за № 1/165 Керівник органу державної реєстрації 

Про міжбюджетні відносини між районним бюджетом та бюджетами територіальних громад сіл, селища, міста Вишгородського району на 2014 рік.

Відповідно до Закону України „Про місцеві державні адміністрації” (з наступними змінами та доповненнями), постанови Кабінету Міністрів України від 08.12.2010 року № 1149 «Деякі питання розподілу обсягу міжбюджетних трансфертів» (з наступними змінами), подання фінансового управління адміністрації та з метою розподілу обсягу міжбюджетних трансфертів (дотацій вирівнювання та коштів, що передаються до місцевого бюджету) між районним бюджетом та бюджетами територіальних громад сіл, селища, міста Вишгородського району: 

1. Встановити при розрахунку показника обсягу видатків на утримання органів місцевого самоврядування Куd – коефіцієнт частки нормативу обсягу видатків на утримання органів місцевого самоврядування для бюджетів місцевого самоврядування у нормативі видатків для зведеного бюджету району – 0,77; Куs- коефіцієнт впливу кількості населених пунктів, що входять до місцевої ради – 0,3; Kyn – коефіцієнт впливу чисельності населення – 0,5; Kyl - коефіцієнт впливу нормативної чисельності працівників виконавчого органу відповідної ради – 0,2 (Kyl = 1- Kyn- Куs=0,2 або >0 ); Lyi – нормативна чисельність працівників виконавчого органу місцевої ради згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 03.12. 1997 р. № 1349 „Про фінансове забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування”. 

2. Встановити при розрахунку показника обсягу видатків на дошкільну освіту Kod – коефіцієнт застосування впливу фактора кількості дітей віком до 6 років (включно) – 0,5 ; Kog – коефіцієнт застосування впливу фактора кількості груп у дитячих садках – 0,3 ; Kot – коефіцієнт впливу кількості дітей, що відвідують дошкільний заклад ( Kot = 1- Kod - Kog = 0,2) ; K(dm) – фактичний коефіцієнт охоплення дітей віком до 6 років (включно) дошкільними закладами, розташованими у місті районного значення, селищі міського типу – 
3. Встановити при розрахунку показника обсягу видатків на культуру для бюджету місцевого самоврядування K kk – коефіцієнт, який визначає частку видатків бюджетів місцевого самоврядування на культурно - освітні послуги, що надаються клубними закладами – 0,34; визначити чисельність населення Вишгородської міської, Гаврилівської сільської рад відповідно 26,536 та 3,447 тисяч чоловік, що обслуговується клубними закладами, які фінансуються з районного бюджету. Визначити, що все населення району обслуговується централізованою бібліотечною системою, яка фінансується з районного бюджету. 

4. Встановити α і – бюджетів, з яких передбачається передача коштів до районного бюджету в коефіцієнт вирівнювання, який застосовується для 

5. Управлінню фінансів адміністрації: 

5.1.Провести розрахунки обсягу міжбюджетних трансфертів відповідно до Формули розподілу обсягу міжбюджетних трансфертів (дотацій вирівнювання та коштів, що передаються до місцевого бюджету) між районним або міським (м. Севастополя, міста республіканського Автономної Республіки Крим чи обласного значення) бюджетом та бюджетами територіальних громад сіл, їх об»єднань, селищ, міст, адміністративно підпорядкованих відповідному району або місту, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 08.12.2010 року № 1149 (з наступними змінами). Розрахунок обсягу доходів, закріплених за бюджетами місцевого самоврядування та районним бюджетом, передбачених статтею 66 Бюджетного кодексу України, проводиться у межах прогнозного обсягу доходів зведеного бюджету району, врахованого під час визначення обсягу міжбюджетних трансфертів між державним бюджетом та зведеним бюджетом району на плановий бюджетний період шляхом застосування індексу відносної податкоспроможності відповідної адміністративно- територіальної одиниці, що визначається на основі звітних даних про фактичні надходження відповідних податків, зборів до цих бюджетів за три останні бюджетні періоди: 2010, 2011, 2012 роки, що передують 2013 рокові, в якому формуються показники бюджету на планований бюджетний період та 11 місяців 2013 року (без урахування обсягу податку на доходи фізичних осіб, що утримується з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, які одержують військовослужбовці та особи рядового і начальницького.

У разі зміни порядку зарахування податків і зборів до бюджетів адміністративно-територіальних одиниць, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів, за окремим розрахунком здійснюється відповідне коригування фактичних надходжень цих платежів за відповідні роки базового періоду. 

5.2. Обсяги міжбюджетних трансфертів винести на розгляд та затвердження чергової сесії Вишгородської районної ради. 

6. Розпорядження набирає чинності з моменту оприлюднення. 

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови адміністрації Овчиннікову Т.Г. 

О.О. Приходько
Голова адміністрації
Переглядів: 508 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus