Головна » 2013 » Грудень » 5 » «Революція чи погроми»?
11:23
«Революція чи погроми»?
Володимир Путін уперше розповів про своє ставлення до політичних подій в Україні. На думку російського президента, «те, що відбувається зараз в Україні, — це не революція, а погроми». 

Президент РФ уважає: «Усе, що зараз відбувається в Україні, свідчить про те, що це зовсім не революція, а добре підготовлені акції, і ці акції були підготовлені не до сьогоднішнього дня. Вони готувалися до передвиборної кампанії 2015 року». «Це невеликий фальстарт» виборчої кампанії з виборів президента України, — підсумував Володимир Путін. 

Володимир Путін, як дипломований відмінник-політолог, розповів журналістам про технології вуличних зіткнень у Києві й вельми безсторонньо охарактеризував українську політичну опозицію. Володимир Путін уважає, що «опозиція є політичною ширмою для екстремістських дій». 

Ще журналісти почули путінські «апокаліпсичні сценарії» політичного розвитку України. Російський президент, який, як відомо, є великим шанувальником німецького пива, звернув увагу українців на те, що «багато хто не доживе» до європейського раю. 

Інформаційні агентства повідомили, що глава російського зовнішньополітичного відомства відвідає з робочим візитом Київ 5—6 грудня. Але на офіційному сайті МЗС Росії ці перемовини Сергія Лаврова і Леоніда Кожари не анонсовані. Політичні експерти вважають, що робоча поїздка в Україну російського міністра «у зв’язку із заворушеннями й політичним хаосом» буде скасована. 

Російські чиновники не зробили жодної заяви, в якій йшлося б про фінансову допомогу Україні або про зниження цін на надто дорогий російський газ. 

У Росії чекають, за в’їдливим виразом газети «Ведомости», коли Україна приповзе до російського «черевика» і попросить допомоги у Кремля. У Росії вважають, що стратегія євроінтеграції для більшості українців стала політичною релігією, мрією про краще життя. 

На відміну від свого президента, російські експерти вважають, що українські громадяни були готові терпіти погіршення економічної ситуації, але не погодилися «з вимкненням світла в кінці тунелю». Москва.

via golos.com.ua
Переглядів: 445 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus