Головна » 2015 » Квітень » 4 » Релігійні громади допомагають одиноким
09:52
Релігійні громади допомагають одиноким
Стаціонарне відділення для постійного проживання Вишгородського територіального центру соціального обслуговування у районі краще знають як Будинок престарілих, бо саме тут знаходять пристанище одинокі літні наші земляки, яким нікому на старості подати руку допомоги, у кого вже практично і рідні не лишилось на цьому світі.
 
І добре, що є люди, яким небайдужа чужа старість та одинокі люди похилого віку. Саме завдячуючи таким благодійникам можемо створити нашим підопічним кращі умови побуту, забезпечити краще харчування.
 
Серед таких благодійників і представники різних релігійних громад. Адвентистське Агентство допомоги та  розвитку в Україні передало через працівників територіального центру одяг та теплі речі. Часто буває у нашому відділенні настоятель Димерського храму Кузьми і Дем’яна  отець Богдан – поспілкується з людьми, розрадить їх в їх одинокій старості.
 
І вже вкотре приїздять до нашого відділення представники собору Вишгородської Богородиці Української греко-католицької церкви з Вишгорода, де настоятелем отець Тарас. Кілька місяців тому вони передали підопічним відділення інвалідні візки, а днями доставили крупу, миючі засоби.
 
Дякуємо їм за їх благородні вчинки, а також висловлюємо вдячність усім небайдужим людям, котрі допомагають скрасити життя нашим підопічним.
 
Людмила ІСАЮК,
завідуюча стаціонарним відділенням для постійного проживання терцентру
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 386 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus