Головна » 2013 » Вересень » 25 » Проведена робота щодо опрацювання проектних пропозицій
13:36
Проведена робота щодо опрацювання проектних пропозицій

Проведено робочу зустріч з Головою ради директорів «AVEC Group» О.Чернишовом щодо можливостей створення індустріального парку на земельній ділянки м. Фастів, обговорені питання щодо інфраструктурного забезпечення, механізмів і форм державної підтримки даного проекту.

Проведено консультації та розпочато спільну роботу щодо опрацювання проектних пропозицій створення індустріальних парків в Київській області з Головою координаційної ради Національного проекту «Індустріальні парки України» В. Кривенко.

Створення зони розважально-спортивного центру на території острова з будівництвом пішохідного мосту в м. Біла Церква

Директором Київського обласного центру з інвестицій та розвиткуВ. Ковердоюпроведено ряд робочих зустрічей з приватним інвестором щодо можливої участі в інвестиційному проекті «Створення зони розважально-спортивного центру на території острова з будівництвом пішохідного мосту». Даний проект передбачає будівництво комплексу споруд розважально-спортивного характеру з будівництвом пішохідного моста в районі пляжу та зони відпочинку по вул. Запорізькій, реконструкцію веслувального каналу, що обмиває острів з півдня, довжиною понад 300 м, з метою його розширення і подальшою експлуатацією, будівництво відповідного комплексу споруд. Під час зустрічей було досягнуто попередніх домовленостей щодо участі інвестора в проекті.

 

Директором Київського обласного центру з інвестицій та розвитку розпочато роботу з приватним інвестором щодо реалізації інвестиційного проекту "Будівництво Сафарі парку” в м. біла Церква на території Острову Дитинства.


Переглядів: 539 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus