Головна » 2015 » Червень » 6 » Прощавай, шкільне життя!
10:26
Прощавай, шкільне життя!
29 травня в новопетрівських школах пролунав останній дзвоник. Закінчився ще один навчальний рік, ще один етап розвитку та пізнання в освітньому житті.
 
Відтепер школярі підуть на довгоочікувані літні канікули, а для випускників починається дуже відповідальний період – обрати ту стежину, яка приведе до щасливого життя та повної реалізації всього, що вдалось накопичити за роки навчання у школі.
 
Випускників та учнів шкіл привітав новопетрівський сільський голова Радіон Старенький, який побажав дітям приємного відпочинку,  а одинадцятикласникам у цей відповідальний період життя зробити правильний вибір, бути старанними, сильними, любити своє село і Україну. Найкращих учнів, переможців конкурсів та олімпіад нагороджено грамотами, відзнаками та грошовими преміями. Після урочистої частини випускник та першокласниця дали останній дзвоник у цьому навчальному році. А потім діти дарували вчителям слова вдячності і квіти. 
 
А в неділю у новопетрівському Будинку культури відбувся святковий вечір. Випускники підготували яскраві виступи і теплі слова для гостей. Попри бажання якнайшвидше стати дорослими, деякі випускники все ж не стримували сліз.
 
Це було свято краси, спогадів і вдячності за шкільні роки.
 
Сайт Новопетрівської сільради
Категорія: Новопетрівська громада | Переглядів: 787 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus