Головна » 2015 » Квітень » 18 » Поділились теплом і радістю
11:02
Поділились теплом і радістю
Великдень – світле радісне свято. У цей день прийнято ділити цю радість з рідними і близькими, добрими знайомими, обдаровувати їх великоднім хлібом та крашанками.
 
Громадяни похилого віку, котрі перебувають у стаціонарному відділенні для постійного проживання Вишгородського територіального центру соціального обслуговування, позбавлені такої радості. Бо вони – одинокі, у них немає рідні, яка б могла потурбуватись про них, привітати зі святом.
 
І добре, що є у нас в районі люди, яким небайдужа одинока старість, які завжди намагаються підтримати тих, хто цього потребує. У переддень Великодня до стацвідділення завітала група представників асоціації роботодавців Вишгородщини на чолі з заступником голови асоціації, депутатом міської ради Валерієм Виговським та працівники територіального центру на чолі з директором Наталією Рудько.
 
«Ми добре розуміємо, що цим людям потрібна підтримка, турбота, –  говорить Валерій Виговський. – Працівники відділення, безперечно, піклуються про своїх підопічних. Але і наша допомога не буде зайвою. Ми привезли у відділення пасочки, печиво, цукерки, щоб і ці одинокі люди відчули радість свята. І нам це вдалося. Я спілкувався з тими, хто проживає у відділенні – тут, до речі, двоє наших земляків з Вишгорода. І справді, їх очі починали світитись радістю і вдячністю. А наші серця – теплотою і втіхою: у переддень такого свята і ми змогли щось добре зробити».
 
«Старі, як малі – радіють кожному прояву уваги до них, – говорить директор територіального центру Наталія Рудько. – І ми вдячні небайдужим людям, котрі дарують цим обездоленим людям можливість відчути свято». 
 
Наталія Петрівна передала і ще один подарунок стаціонарному відділенню – водонагрівач, який придбали Богданівська та Сухолуцька територіальні громади. 
 
Олександр КОНОНЕНКО
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 425 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus