Головна » 2014 » Червень » 7 » Податківці – благодійники
10:49
Податківці – благодійники
Показник сімейного щастя –  дзвінкий дитячий сміх, який лунає в теплій і затишній  оселі. Дитина є  безцінним скарбом для кожної людини, і всі ми повинні докласти зусиль для забезпечення щасливого безтурботного дитинства. 
 
У кожної родини своя історія і свої проблеми, проте діти повинні отримувати від дитинства лише позитивні емоції та спогади.   
 
Так, намагаючись подарувати хвилини щастя та отримати у відповідь дитячу усмішку, фахівці Вишгородської ОДПІ Оксана Неділько та Анна Мельник у супроводі працівників Вишгородського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Аліни Стеценко та Наталії Сугоняко завітали до двох багатодітних та малозабезпечених сімей з подарунками для дітлахів. Фрукти, солодощі, іграшки, одяг та канцтовари подарували справжнє відчуття свята тим дітям, які дійсно його потребували.
 
Приємно було, що всі працівники податкової інспекції не лишилися осторонь свята та, дізнавшись, що в одній із сімей є дитина з особливими потребами,  приділили їй увагу, придбали спеціальні продукти харчування.   
 
Міжнародний день захисту дітей – це, перш за все, нагадування дорослим про те, що дитина – це майбутнє не лише окремої сім’ї, а й держави в цілому. Наш обов’язок сьогодні –  створити умови для розвитку та становлення повноцінних громадян нашої країни в майбутньому.  
 
Анна МЕЛЬНИК,
Вишгородська ОДПІ
Переглядів: 477 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus