Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Переймаємо успішний досвід
21:59
Переймаємо успішний досвід

17 жовтня в малому залі Вишгородської РДА в рамках реалізації проекту «Обмін досвідом у сфері законодавчої діяльності»  відбувся круглий стіл на тему «Прозорість та ефективність роботи місцевих органів влади в контексті реформ у галузі юстиції». 
У заході взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Горган, голова районної ради Ірина Побідаш, заступник Вишгородського міського голови Олександр Ростовцев, керівник  адміністративного центру адміністрації Ольга Камінська, начальник управління юстиції Вишгородського району Наталія Костюченко, керівник відділу державної виконавчої служби управління юстиції Андрій Кучер, керівник реєстраційної служби Ігор Кучерявий, заступник начальника пенсійного фонду Наталія Кудрінська, виконавчий заступник законодавчого радника Легістратури штату Каліфорнія Дженев’єва Вонг, начальник Головного територіального управління юстиції в Київській області Сергій Герасимчук, завідувач сектора практики законотворчості зарубіжних країн Інституту законодавства Верховної Ради України Олександр Костилев.
Головними темами обговорення були питання стану реалізації реформ у сфері юстиції та органів місцевого самоврядування в Україні, пріоритетних напрямків реформування Міністерства юстиції України. Обговорення з експертом Дженев’євою Вонг ключових моментів, які сьогодні актуальні для діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування. Методи впровадження сучасних механізмів у їх роботу. І, як результат, отримання прозорої та ефективної політики. Такий діалог дуже важливий для нашої країни. Адже це шанс отримати експертну допомогу. Перейняти позитивний, а головне ефективний досвід. 
  – За останні роки Україна досягла чималого прогресу, але є ще багато таких моментів у роботі, які потребують покращення, саме тому я дуже рада бути сьогодні тут, щоб розповісти вам про той досвід, який ми отримали в США та побачити, як буде він впроваджений на Київщині, – каже Дженев’єва Вонг.
Жвава дискусія точилася також навколо питань щодо втілення пілотних проектів та нової кадрової політики на прикладі США та України, які є пріоритетними у діяльності органів юстиції. Головне територіальне управління юстиції у Київській області максимально зацікавлене у передачі та втіленні у життя успішного досвіду на теренах нашої країни.
Результатом круглого столу стали міжнародні домовленості щодо співпраці та підтримки україно-американських проектів і реалізація їх по всій Україні. 

Інф. «Слова»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 558 | Додав: slovo
comments powered by Disqus